Vůně, která vypráví Váš příběh

Získejte konkurenční výhodu díky našim provoňovacím službám v souladu s identitou Vaší firmy.

Vůně do prostoru - Essenses4you

Reference

hotel-grand-reference

Jménem vedení hotelu Grand v Chlumci nad Cidlinou Vám děkuji za skvělé služby v oblasti aromatizace našeho zařízení. Vaše vůně provoněly naše prostory a přinesly do hotelového prostředí nádech pohody a komfortu. Nabízíme tím našim hostům nezapomenutelný zážitek a prožitek.

Jan Pošík
Majitel firmy Zámecký catering a GRAND hotelu restaurant ***
hotel-olympia-reference

Vyjadřuji tímto naše upřímné díky za provonění našeho hotelu. Vaše vůně jsou jako tajná přísada, která dodává našemu hotelu neopakovatelný šarm. Hosté se u nás cítí příjemně a vždy se k nám rádi vracejí. Vaše vůně zvýrazňují luxusní charakter našeho zařízení a pozitivně ovlivňují náladu našich hostů.

Aneta Kubanová
Manažerka gastronomického provozu Hotel Olympia, Mariánské Lázně
h-centrum-reference

Děkujeme firmě Essenses4you za aromatizaci našeho sportovního centra. Vaše vůně dodávají našim prostorům zcela nový rozměr a příjemnou atmosféru, kterou naši návštěvníci velmi oceňují.

Mgr. Tomáš Dušek
Provozní ředitel, Sportovní centrum H-Centrum
senecura-reference

Rád bych se podělil o naše pozitivní zkušenosti s aromaterapií, kterou jsme začali používat k provonění prostor našeho senior centra díky spolupráci se společností Essenses4you. Vůně, které používáme, mají výrazné pozitivní účinky na naše rezidenty. Pomáhají zlepšovat jejich náladu, jsou ideální pro relaxaci. Celkově tak přispívají k jejich pohodě a klidu. Jsme velmi vděční, že můžeme nabídnout našim klientům prostředí, které podporuje jejich zdraví a tolik potřebnou psychickou pohodu.

Ing. Michal Veleba
Ředitel senior centra Společnost, Senecura domov pro seniory
narodni-galerie-praha-reference

Děkuji Vám za pozitivní spolupráci v oblasti aromatizace našeho vestibulu ve Šternberském paláci v Národní galerii v Praze. Vaše vůně jsou pro naše návštěvníky příjemným prvním zážitkem při vstupu do naší galerie ve Šternberském paláci.

Ing. Pavel Piekar
správce objektu Národní galerie v Praze
SLUŽBY

Seznamte se s našimi službami:

Kompletní tarif

S kompletním tarifem získáte nejlepší provoňovací zážitek, který propojí Vaši značku se zákazníky na nové úrovni. Získejte aroma difuzér za 1 Kč a měsíční dodávku čerstvých vůní.

Vonný tarif

Vlastníte již vlastní difuzér a rádi byste ušetřili čas? S vonným tarifem si užijete měsíční dodávku čerstvých vůní, které propůjčí Vaší značce zcela nový rozměr.

Pronájem

Pronajměte si difuzér pro Vaši akci a vytvořte jedinečnou atmosféru, která zaujme a pohladí smysly u Vašich hostů. Vytvořte jedinečný a nezapomenutelný zážitek.

Bezúhonná krása

Naše výrobky nepodléhají testování na zvířatech

Vstupte do autentického světa přírody skrze naše unikátní vůně. Každá kapka je plná esenciálních olejů a rostlinných extraktů, které vám přinesou nepopsatelnou krásu a harmonii.

Vaše vůně úspěchu

začíná ZDE

Kontaktujte nás a objevte sílu aroma marketingu.